Wie zoekt zal jou online vinden

SEO-teksten, zoekwoordonderzoek en snelheidsoptimalisatie

Veelgestelde vragen

We richten onze webteksten, blogs of andere uitingen zo in dat ze optimaal presteren in zoekmachines. Dat wil niet zeggen dat je automatisch bovenin de zoekresultaten van Google terechtkomt. De kans op een goede ranking wordt geoptimaliseerde SEO-teksten wel aanzienlijk vergroot. 

In een kennismakingsgesprek kunnen we je hier meer over vertellen. 

Tijdens een contentmappingsessie brengen we in kaart waar kansen liggen qua content voor jouw website. We doen dit aan de hand van een uitgebreid zoekwoordonderzoek en een concurrentieanalyse. Uiteindelijk krijg je een rapport in handen waarin staat welke onderwerpen en teksten interessant zijn voor jouw doelgroep en waar de kansen liggen om hierover te schrijven.

De vindbaarheid van jouw website hangt samen met een hoop factoren. Een van die factoren is de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van de website. Laadt jouw website traag, dan straft Google je hiervoor. Trage websites zijn namelijk slecht voor de gebruikerservaring van bezoekers. 

Met een snelheidsboost richten we jouw website zo in dat hij een stuk sneller wordt. Hiermee maak je meer kans op een goede vindbaarheid in de resultaten van zoekmachines. Daarnaast bevordert een snelle website het gebruiksgemak van bezoekers en verhoogt het vaak het conversiepercentage op webshops.

SEO-teksten

Content waarmee jouw doelgroep je weet te vinden.

Uurtarief

€ 75

Contentmapping

In kaart brengen van relevante content waar zoekverkeer op zit.

Per sessie

€ 250

Snelheidsboost

Een opschoonbeurt en snelheidsboost voor jouw website.

Per website

€ 300

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Laten we kennismaken!

Waar kunnen we je mee helpen?