Haal het maximale uit je website

Meer leads, meer conversie, opvallen tussen de meute. Er valt zo veel meer uit jouw website te halen!

Onze werkwijze

De huisstijl, het design, fotografie, teksten, webdevelopment.. Al deze elementen samen vormen een goedontworpen website. Het bouwproces van een nieuwe website heeft dan ook aardig wat voeten in de aarde.

Om structuur te brengen in het bouw- en ontwerpproces van jouw website delen we het op in verschillende stappen. Op deze manier komen we tot het beste resultaat.

Projectverloop

Projectverloop

Stap 1

Discovery call

Een kennismakingsgesprek waarin we elkaar en jouw bedrijf leren kennen. Wat zijn de wensen voor een nieuwe website en wat is er voor nodig om dit te realiseren.

Stap 2

Voorstel

Nadat de omvang van het project duidelijk is, komen we met een voorstel. Alle elementen die nodig zijn voor de realisatie van de website worden hierin meegewogen.

Stap 3

Strategische sessie

Bij de strategische sessie duiken we dieper in de ziel van jouw bedrijf. Wat maakt jouw dienst of product speciaal, wie is jouw doelgroep en hoe bereiken we deze? Heb je nog geen branding of huisstijl? Dan kunnen we dit ook regelen.

Stap 4

Start traject

We starten het design van de website met wireframes. Dit zijn grove schetsen van hoe de pagina’s eruit komen te zien. Ook maken we een voorontwerp van de homepage. Daarmee kijken we of het ontwerp aansluit bij wat jij voor ogen hebt. 

Stap 5

Feedbackronde

Tijdens het designproces werken we met feedbackrondes. Vaak zijn er nog (kleine) aanpassingen die gemaakt moeten worden. Deze feedbackronde maakt het mogelijk om het eindontwerp te finetunen.

Stap 6

Bouw website

Na akkoord op het design kan de bouw beginnen. Binnen een maand is jouw website klaar en staat hij online.

Meer boekingen, meer aandacht voor de klant en een duidelijke positionering.

Citax is al 25 jaar actief binnen de Nijmeegse taxibranche. Met een recente overname van het bedrijf en wijzigingen in de dienstverlening, werd het tijd voor een nieuwe website.

Veelgestelde vragen

Iedere website die wij maken is anders. De bouw is dan ook altijd maatwerk. De duur van het traject hangt af van de grootte van de website, hoeveel pagina’s er gemaakt worden, technische functionaliteiten op de website, het onbreken of al aanwezig zijn van een bedrijfshuisstijl, het aanleveren van eigen content of de productie van nieuwe content, enz..

Na een kennismakingsgesprek, waarin duidelijk wordt wat jouw wensen zijn, kunnen we een inschatting geven.

De bouw van een nieuwe website begint bij €2000. De prijs zal uiteindelijk afhangen van de complexiteit van de website. 

In een kennismakingsgesprek kunnen we meer vertellen over de prijs. 

Iedere website heeft een domeinnaam en webhosting nodig. Beide kunnen wij voor je regelen, maar je kunt er ook voor kiezen deze zelf af te sluiten. 

Een domeinnaam is de verwijzing die je koopt waarop jouw website te vinden is. Denk aan www.jouwbedrijfsnaam.nl. Wanneer mensen dit op hun webbrowser invullen komen ze op jouw website terecht.

Webhosting is een stukje serverruimte waarop jouw website geplaatst staat. De domeinnaam verwijst naar deze serverlocatie zodat webbezoekers jouw website op de server kunnen bezoeken.

Wanneer een website niet goed onderhouden wordt, ontstaan er na verloop van tijd problemen. Het is daarom belangijk om software updates te installeren. Je kunt er voor kiezen dit zelf te doen, of het aan ons over te laten. Met een webhosting en onderhoudspakket zorgen we ervoor dat jouw website goed blijft draaien.

Bij oplevering van iedere website zorgen we ervoor dat de website SEO-technisch goed in orde is. Dat betekent dat de linkstructuur goed staat, pagina’s goed geïndexeerd worden, de website snel is, enz.

Optioneel kunnen we ook uw Google Bedrijfsprofiel instellen, zoekwoordonderzoek doen en met een contentplan komen.

We vinden het belangrijk dat onze klanten na oplevering ook zelf aanpassingen kunnen maken. WordPress is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je zelf teksten, afbeeldingen of andere aanpassingen kunt doen aan de website. Na oplevering van de site krijg je een eigen gebruiksnaam en wachtwoord om in te loggen.

 

Jazeker, de website is niet in beton gegoten. We bouwen onze website bewust in WordPress. Met dit systeem kun je zelf aanpassingen maken. Denk hierbij aan het aanpassen van teksten, afbeeldingen of andere elementen.

Mocht je hulp hierbij nodig hebben, of met behulp van design nieuwe pagina’s willen maken, dan kun je ons altijd inschakkelen voor de verdere ontwikkeling van de website.

Toen ik taxibedrijf Citax overnam, wilde ik het bedrijf een nieuwe uitstraling geven. Webbureau Splijtstof heeft het bedrijf een nieuw gezicht gegeven. Ik ben super blij met de website!

Rob de Haan - Eigenaar taxibedrijf Citax

Webdesign

Een figma-design waar jouw developer mee aan de slag kan.

Vanaf

€ 1200

Website

Het design en de ontwikkeling van jouw website.

Optioneel:
Vanaf

€ 2000

Webshop

Het design en de ontwikkeling van jouw webshop.

Optioneel:
Vanaf

€ 3000

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Laten we kennismaken!

Waar kunnen we je mee helpen?