Websitebouw

Jouw bedrijfswebsite is het online uithangbord van je onderneming. Wil je serieus genomen worden, dan heb je ook een website nodig die bezoekers serieus nemen.

Hoe ga ik te werk?

Stap 1

Kennismaking

Wat is het hoofddoel van jouw website, en welke functionaliteiten moet hij hebben? Welke teksten zijn belangrijk, wat gaan we de bezoeker vertellen? Samen kijken we naar jouw wensen. 

Stap 2

Bouw Website

Na ons kennismakingsgesprek krijg je een conceptdesign met huisstijl. Daarmee krijg je een eerste indruk van de website. Na eventuele feedback kan de bouw beginnen. Binnen enkele weken staat jouw nieuwe website online.

Stap 3

Oplevering

Bij oplevering bepaal je of de website in eigen beheer komt, of dat wij de webhosting en het onderhoud doen. Houd er rekening mee dat een website blijvend je aandacht verdient, ook wanneer hij klaar is.

Huisstijl

Bij oplevering van een nieuwe website krijg je een huisstijlhandboek cadeau. Handig voor nieuwe pagina’s of andere toevoegingen aan je website. Daarnaast bewaak je hiermee de bedrijfsidentiteit bij andere uitingen (denk aan fysiek promotiemateriaal of social media beheer).

Toegankelijke websites

Alle websites worden gebouwd in WordPress. Een toegankelijk websitebouwsysteem waarop jijzelf kunt inloggen om (kleine) aanpassingen te maken. Fijn om zelf blogs te plaatsen, foto’s toe te voegen of nieuwe producten te plaatsen.

Let's get in touch!